Tilbake
Skriv ut

Konsert med fiolin og cello - "En musikalsk tidsreise" på omsorgsenhetene

Tone Jordal Tollaas og Rosamund Brown underviser i Hadeland kultuskole og kommer til skolene med en konsert med fiolin og cello.

Her er en liten presentasjon av opplegget:

"En musikalsk tidsreise"

Fiolin og cello har blitt brukt til mye forskjellig musikk helt siden de først ble laget for 500 år siden! Bli med på en reise gjennom tiden hvor vi besøker forskjellige musikkverdener. Kanskje vi også skape noe nytt med dere!

Hilsen Tone og Rosamund


De tar kontakt  ca en uke i forkant.  De ønsker å benytte piano i tillegg til egne instrumenter.

De trenger tilgang på stort rom/gymsal. Publikum kan sitte i halvsirkel i forkant av utøverne på gulvet eventuelt noen stoler  Utøverne ønsker en intim konsert som baserer seg delvis på toveis kommuneikasjon/sampill

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Kulturstokken i Gran og Lunner
  • Kunstnere/grupper: Rosamund Beown og Tone Jordal Tollaas
  • Idé/opplegg: Tone Jordal og Rosamund Brown

Om kunstner / utøver / gruppe

Tone Jordal Tollaas har en bred musikkfaglig bakgrunn som spenner fra utøvende til pedagogikk, musikk og helse og musikkterapi. Hovedinstrumentene hennes er fiolin og sang. Hun har studert ved Norges musikkhøgskole og konservatoriet i Stavanger, samt at hun har en bachelorgrad i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo.

Rosamund Brown, cello, har mastergrad i kammermusikk og er utdannet ved Manchester University, Royal Northern College of Music, Norges musikkhøgskole og Barratt Due musikkinstitutt. I tillegg til å være utøvende cellist er hun cello- og samspillspedagog ved Hadeland kulturskole. Hun har spilt i flere av de norske profesjonelle orkestrene, og har tidligere deltatt i strykekvartett på skoleturné med Rikskonsertene.